top of page

Even mijzelf voorstellen (Wie ben ik)

BSAFOTO a IMG_2713.jpg

Keiko Niimi

%2525E3%252581%2525A4%2525E3%252582%2525

Mijn naam is Keiko Niimi. Ik ben afkomstig uit Japan.

Nadat ik in Spaanse taal en literatuur afgestudeerd was aan de universiteit in Kyoto, Japan, begon ik mijn carriére in een 5 sterren hotel in Osaka, Japan als Guest Relations Officer en VIP coordinator.

Daarna ging ik naar Santiago, Chili waar ik mijn hotel carrière heb vervolgd tot Commercial Development Executive.

Tijdens mijn vakantie in Mexico heb ik mijn man leren kennen en door hem ben ik naar Nederland gekomen. Ik heb hier verschillende kantoor banen gehad. Inmiddels ben ik 16 jaar in dienst bij mijn huidige werkgever waar ik parttime werk.

 

Van jongs af aan ben ik al een gevoelig kind geweest met persoonlijke ervaring van hooggevoeligheid. Ik ben me bewust van gezondheid en voeding door de invloed van mijn moeder (ze gaf yogales in Japan tot haar 80e jaar) Tot nu toe heb ik verschillende cursussen, workshops gevolgd zoals Reiki, Magnetiseren, EFT, Energiewerking enz. zo wel in Nederland als in Japan.

 

Voetreflexologie is mijn meest interessante vak omdat het hele lichaam van de mens wordt behandeld door de voeten en benen op energieniveau zonder dat men zich hoeft uit te kleden. Tevens kunt u uw voeten zelf masseren. Ik heb zowel oosterse als westerse voetreflexologie opleiding en cursus gevolgd. 

Ik ben er enorm van overtuigd dat voetreflexmassage zeer efficiënt is voor een diepe ontspanning en het vermijden van de stress met als doel de blokkade in het lichaam op te heffen en het eigen afweer- en immuunsysteem te verhogen en de gezondheid te bevorderen. Nu geef ik met veel plezier voetreflexmassage aan mensen naast mijn vaste (kantoor) baan.

 

Masseren doe ik vanuit mijn hart en met passie!

bottom of page